Nest van Thies en Ayla

Mearke Thies van 't Anemoontje  X  Ayla Bente van de Wagenschuur

24-03-2018: Vandaag bericht gekregen dat Ayla drachtig is. 

Op 23-04-2018 is Ayla bevallen van 5 pups. Een van de pups (teefje) was zo laag in gewicht dat zij de dag na de geboorte is overleden. De overige 4 pups (1 reu en 3 teefjes) doen het verder uitstekend.

Op 03-06-2018 zijn we op puppy bezoek geweest in Beek en Donk. En Thies mocht mee. We hebben lekker met de pups geknuffeld die nu 6 weken oud zijn. Wat een knapperds! Ze krijgen bij het uitvliegen een dikke knuffel van Thies mee.

En Thies … die is nog steeds verliefd op Ayla.

Theije van 't Swijnckel (Syb)

Guusje van 't Swijnckel (Bo)

Dieke van 't Swijnckel (Fiep)

Minke van 't Swijnckel (Freya)

Nest van Thies en Jill 

Mearke Thies van 't Anemoontje  X  Jilke van d'n Boktse Bimt

Op 10-03-2017 hebben we bericht gekregen dat Jill helaas niet drachtig is. Bij de volgende loopsheid van Jill volgt er nogmaals een dekking.

Inmiddels is er op 7, 10 en 12-07-2017 wederom een geslaagde dekking geweest.

Op 11-09-2017 is Jill bevallen van 7 pups. Helaas is er een pup doodgeboren.  Een van de pupjes (teefje) was zo laag in gewicht dat zij een paar dagen na de geboorte alsnog is overleden. De overige 5 pups (3 reutjes en 2 teefjes) doen het verder uitstekend.

Op 18-10-2017 zijn we op puppy bezoek geweest in Eindhoven. De pups waren toen 5 weken en 2 dagen oud. Wat een vrije, vrolijke, levendige, mooie pups. We hebben genoten.

Alle pups hebben al nieuwe baasjes. Op 23-10-2017 worden ze gechipt. Daarna volgt de nest controle en in het weekend van 04-11-2017 vliegen ze uit. En natuurlijk krijgen ook deze pups een dikke knuffel van Thies mee. 

Kain Thies van d'n Boktse Bimt (Bello)

 Chester Thies van d'n Boktse Bimt (Jack)

Swip Thies van d'n Boktse Bimt (Swip)

Bella Thies van d'n Boktse Bimt (Bella)

Maantje Thies van d'n Boktse Bimt (Milou)

06-10-2018: Fokkersdag Zutphen

Vandaag wordt het 2e nest van Thies gekeurd. Alle pups zijn aanwezig alleen moeder Jilke ontbreekt. Zij is vorige week bevallen van 8 gezonde pups en ligt dus in het kraambed. Het is een leuk weerzien met Bello, Jack, Swip, Bella en Milou (inmiddels 13 maanden oud) en hun baasjes. En als kers op de taart een mooi keurverslag en alleen maar complimenten van keurmeester Jos Dekkers.

Vlnr.: Swip, Milou, Bello, Jack, Bella, Thies.

Nest van Thies en Pien

Mearke Thies van 't Anemoontje   X   Eeuwke Edelmoed van de Eenhoornleijn

Op 18-10-2016 is Pien bevallen van 3 prachtige zwart-witte teefjes. De bevalling is goed verlopen en moeder en pups doen het supergoed. Op 03-12-2016 hebben we kennisgemaakt met de pups en hebben we een leuke fotoshoot gehad op het strand in Noordwijkerhout (ZH).

            Anemone van de Elvenbloem (Jetske)

Astrantia van de Elvenbloem (Charlie)

                 Aquilegia van de Elvenbloem (Loet)

09-06-2018: Fokkersdag Zutphen.

Een spannende dag, want vandaag wordt het eerste nest van Thies gekeurd. Iedereen is aanwezig. Het is een leuke kennismaking met de dames Jetske, Charlie en Loet (inmiddels 1 jaar en 8 maanden oud) en hun baasjes. De keurmeester is Diana Striegel-Oskam. En de keurverslagen zien er stuk voor stuk prima uit.

Vlnr: Charlie, Loet, Pien, Thies, Jetske.